Esittely

Suomen metsäkiinteistöt LKV

Suomen metsäkiinteistöt LKV on  vuonna 2005 perustettu, metsä- ja vapaa-ajan kiinteistöjen välitykseen erikoistunut yritys. Kauttamme on solmittu jo yli kaksisataa onnistunutta kiinteistökauppaa. Tarjoamme myös kaikki metsäomaisuuden hoitoon liittyvät palvelut.

Etsitkö omaa metsäpalstaa?

Harrasta tai sijoita, Suomen Metsäkiinteistöt LKV auttaa sinua löytämään juuri oman näköisesi metsän, yksilöllisesti sinun tarpeisiisi. Ota yhteyttä ja kerro miltä haluaisit tulevan metsäsi näyttävän- etsitään se yhdessä!

Oletko myymässä?

Metsäomaisuuden myynti on iso päätös. Onnistuneen kaupan avain on kohteen ammattitaitoinen  hinnoittelu. Kauttamme saat tarvittaessa kaikki onnistuneeseen hinnoitteluun liittyvät palvelut, mm. metsäsuunnitelmat ja kiinteistöarviot, metsäammattilaisten tekemänä.
Välityspalkkiot kohteen kauppasummasta riippuen, alkaen 1 240 € sis alv.

 

Nauti metsästäsi – me palvelemme

Nauti pihkantuoksuisesta metsästäsi helposti ja turvallisesti ja varmista silti metsäsi arvo myös tulevaisuudessa. Valitse kumppaniksesi Suomen Metsäkiinteistöt LKV -täyden palvelun metsäasiantuntija.

Suomen Metsäkiinteistöt LKV auttaa sinua kaikissa metsääsi koskevissa kysymyksissä. Saat kaikki palvelut yhdellä kertaa, suunnittelusta käytännön toteutukseen asti.

Tee metsäomaisuudellesi oikeita asioita pitkäjänteisesti. Oikeat päätökset näkyvät metsässäsi ja sinä nautit tuloksista.

Metsässä onnistut -harrasta tai sijoita.